Domaća serija Složna braća

Humoristička serija “Složna braća” iz pera Neleta Karajlića, nastala 1995.godine. Režirali su Oleg Novković, Nikola Pejaković i Nele Karajlić. Igra izvanredna ekipa glumaca, predvodjena naturščikom, pevačem Čobijem u ulozi gazde kafane Fikreta-Fike Halimića.

Priča se odvija po završetku rata u Bosni, na jednom malom parčetu nepodeljene zemlje, pod kontrolom UN, gde se nalazi kafana braće Halimić. U toj kafani predstavnici Srba, Hrvata i Muslimana sklapaju razne poslove, trguju, špijuniraju…Očekuje se tajni paket od izuzetne važnosti, koji treba stigne pod šifrom “deset upola s lukom”…

Igraju Vladimir Savčić Čobi, Davor Dujmović, Nele Karajlić, Petar Božović, Nikola Pejaković, Goran Sultanović, Žika Milenković, Zoran Cvijanović, Darko Ostojić-Minka, Seka Sablić, Nataša Ninković….

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=” 4E6A0C47222B25EC “]


Još domaćih serija naći ćete
ovde!

  3 comments for “Domaća serija Složna braća

 1. Samo_Zapazam
  03/30/2014 at 17:36

  Ne mogu da verujem da svuda stoji da ulogu Srebre u seriji Slozna braca glumi Natasa Ninkovic!!To je neka budala napisala na wikipediji i sad svi prepisuju otud,a niko ni da pogleda spicu serije…neverovatno!

  • Vanja
   04/01/2014 at 08:12

   Ni meni nije jasno. Uopste ne mogu da povezem Natasu Ninkovic ( koju znamo ) sa Srebrom.
   Od skoro se ova serija ponovo reprizira na RTS 1 od 9h. Ja sam je upravo gledala i obratila paznju na spicu u kojoj pise ispod slike Srebre da je igra Natasa Ninkovic!!!! o.O
   Iz tog razloga sam i ja pocela da guglam i… izgleda da nisam jedina kojoj je Srebra enigma?!!!

   • Secanja
    04/04/2014 at 18:33

    Očigledno je da se radi o dve glumice istog imena.

    Manje poznata Nataša Ninković je igrala konobaricu Srebru u “Složnoj braći”, za ostale uloge ne znamo.

    Sećanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.