Yugo nostalgija, Jugo hitovi, jugoslovenska muzika, Balasevic, Bajaga, Bijelo dugme, Parni valjak, Zana, Magazin, Leb i sol, Generacija 5Jugoslovenska muzička scena je bila jako uspešna i produktivna, iznedrila je toliko dobrih izvođača sa izuzetnim vokalnim sposobnostima koji su nam podarili brojne hitove za sva vremena. Njihovih nastupa i hitova sećamo se i danas, decenijama posle, a gotovo sigurno da ih nikada nećemo i ne možemo zaboraviti.

Razumljivo i nije nikako slučajno da postoji nostalgija za nekadašnjom jugoslovenskom muzikom i muzičkim legendama tih lepih, davnih vremena. Naša sećanja i lepe uspomene vode nas u to neko doba dok smo pomno slušali, nadahnuto igrali ili se po prvi put zaljubljivali uz neku od predivnih pesama lepih i prijatnih ‘yugo’ godina.

Diskografska kuća PGP RTS je izdala više kompilacija sa prikladnim izborom nekadašnjih hitova i pesama za nezaborav. Ovde vam prezentiramo kompilacije pod nazivom ‘ Yugo Nostalgija ‘ koje će vas gotovo sigurno vratiti u to neko lepo doba.

Na prvom disku su predstavljene sledeće grupe ili izvođači sa svojim nezaboravnim hitovima :

Đorđe Balašević, Bajaga, Zdravko Čolić, Bijelo dugme, Parni valjak, Piloti, Hari Mata Hari, Zana, Magazin, Generacija 5 i Leb i sol.

Ex Yu Muzika – Najbolje

PODELI: