Diskografska kuća ‘Sony’ je objavila na 4 CD kompliciju po nazivom ‘Pure … 80s dance party’ na kojoj se nalaze ukupno 68 hitova uz koje smo nekada uživali, igrali tj đuskali i provodili puno vremena po žurkama i disco klubovima. Bile su to dobre, ‘lude 80- te’ godine kada smo svi nekako uživali, a muzička produkcija nam nudila dosta dobrog materijala za opuštanje i uživanje.

Većina ovih hitova se i danas rado sluša, jer su neke od numera već ušle u muzičke antologije. Muzika 80 – tih godina je postala popularna i kod mladih generacija , čak i kod nekih toliko mladih čiji su roditelji odrasli ili se upoznali i zaljubili uz neku od tih pesama. Nije uopšte čudno da danas na nekim od žureva ili tuluma možete čuti i neke od pesama sa ovog izdanja.

Na ovom kompilacijskom izdanju, a takođe i u našoj dole navedenoj playlisti možete poslušati i uživati u nekim od najvećih hitova dance muzike 80 tih godina u interpretaciji : Whitney Houston, Cyndi Lauper, ‘The Jacksons’ , Aretha Franklin, James Brown, Billy Ocean, Milli Vanilli, Gloria Estefan, Paul Young, ‘Modern Talking’ i mnogih drugih.

Uživajte !

Najbolje – za sva vremena