Za muzičke sladokusce i one koji pored uživanja u staroj dobroj muzici, žele i da nešto saznaju, napravili smo ovu specijalnu stranicu gde možete naći, poslušati i videti specijalan izbor hitova i nastupa nekih od najvećih muzičkih zvezda svih vremena u periodu od 1950 – 1990 godine.

Stranica je nastala na osnovu specijalnih muzičkih publikacija koje su se bavile istraživanjem o najvećim hitovima u datom periodu na osnovu vremena provedenog na top listama ili komercijlanom uspehu albuma i ploča na osnovu ostvarenih prodajnih tiraža. Pokušali smo da vam na neki način damo osnovne informacije o najuspešnijim pesmama ili albuma u datom periodu, a takođe i kreirali playliste gde možete čuti i uživati u nekim od nezaboravnih hitova ili pogledati deo koncerta i nastupa uživo nekih od najvećih muzičkih zvezdi svih vremena.

Na ovoj stranici možete takođe pronaći i playliste hitova i muzičkih numera sa nekih specijalno snimljenjih kompilacija. Trudićemo se da stranicu povremeno dopunjavamo sa novim intersantnim materijalom.

 

Najveći hitovi strane muzike

100 Najbolje prodavanih stranih albuma 60 te godine

100 Najbolje prodavanih stranih albuma 70 te godine

100 Najbolje prodavanih stranih albuma 80 te godine

No. 1 Evergreen hitovi – deo 1.

No. 1 Evergreen hitovi – deo 2.

Muzika za igranje i žurke – 70 te godine

Muzika za igranje i žurke – 80 te godine

80 te – Izbor nezaboravnih pop hitova

80 te – Izbor disco muzike

Rock za pamćenje – deo 1.