Evergreen hits, evergrin hitovi, hitovi 60 te godineEvergreen muzika je muzika sa sva vremena, njena vrednost i slušanost traje ne priznajući ni vremenske, pa ni prostorne granice i jezičke barijere. Svako vreme je imalo svoje evergreen hitove koji su se slušali godinama i decenijama, često u izvedbama raznih muzičkih umetnika, ponekad čak i u nešto promenjenim aranžmanima.

Ipak originalne verzije prvobitnih hitova i njihovi izvođači su ti koji se pamte i često bivaju snimljeni na različitim kompilacijama u izdanju raznih diskografskih kuća. Pravi muzički sladokusci i kolekcionari ljubomorno čuvaju ploče sa takvim kompilacijama, dok ljubitelji muzike putem interneta i drugih medija pokušavaju da dodju do vrednih muzičkih materijala uz koje se povremeno opuštaju i uživaju.

Iako o ukusima ne treba raspravljati, pa tako ni o muzičkim ukusima, mi smo se usudili da na osnovu slušanosti i popularnosti neke pesme uvrstimo na listu evegren hitova. Ovde vam nudimo izbor starih evergreen hitova iz perioda šesdesetih godina koji smo nazvali deo 1. Nastojaćemo da povremeno objavimo sličan izbor hitova koji su obeleželi i neke druge godine u nadi da ćete ih rado slušati i podsetiti se nekih davnih dana i vremena.

Najbolje – za sva vremena

PODELI: