Ovde možete poslušati izbor od 32 pop hita koji su se najviše slušali početkom 80 – tih godina, neki od njih su obavezni deo kompilacija nezaboravnih pop hitova svih vremena.

Neki od hitova kao pesme od Elvis Presley – ‘Born to Rock’ i ‘Viva Las Vegas’ nastale su u ranijem periodu, ali su se i tada vrlo rado slušale , isto se odnosi i na hit od čuvenih ‘The Beatles’ – ‘Twist and Shout’ . Izbor nudi neke izvođače i hitove koji su se proslavili u toku sedamdesetih godina kao što su : Stevie Wonder – ‘Part Time Lover’, Tina i Ike Turner – ‘ River Deep, Mountain High’ i ‘ What You Get Is What You See’ , Aretha Franklin – ‘ Think ‘ i George Harrison – ‘ I Got My Mind Set On You ‘ , ali su se pesme i dalje vrtele na svim radio stanicama i početkom 80 tih godina. U izbor su svakako morali ući izvođači i grupe koji su se upravo proslavile u to vreme 80 – tih kao što su : ‘Culture Club’ , Donna Summer, Blondie , Amy Stewart, John Travolta i još neki drugi.

Obzirom da su ovo bile godine promocije prvih video spotova potrudili smo se da ove poznate pop hitove upravo i prezentiramo preko spotova ili ‘ live ‘ nastupa.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”7B5A896A73991577″]

Najbolje – za sva vremena

PODELI: