Antologijska serija od 34 epizode u produkciji televizije Beograd i Monte Royal pictures-a (Bojan Maljević). Nastala u sumorim devedesetm godinama, ona je okupila tim vrhunskih mladih stvaralaca dramaturga, režisera i glumaca.

To je duhovita i nadrealna priča o otkačenoj porodici Andjelić: majka Katarina zvana Cakana, vajarka i konceptualna umetnica (Vesna Trivalić), njen bivši muž Dragoslav (Milan Gutović), smotani brat Svetislav – Bata (Bogdan Diklić), njegova ćerka Ana (Bojana Maljević), sin hipohondar Voja (Nikola Djuričko), kćerka Milica opsednuta politikom (Sofija Jović), sveprisutna komšinica Angelina(Olivera Marković) i zaljubljeni komšija Ugrinović (Zoran Cvijanović).

Kroz seriju je pošlo mnoštvo poznatih glumaca, i realizovalo je više autora, Najviše epizoda napisala je Biljana Srbljanović, a pisali su i Ivan M. Lalić, Miloš Radović, i drugi. Režirao je uglavnom Miloš Radović, a tu su i Miroslav Lekić, Srdjan Dragojević, Miša Radivojević i ostali…Muziku je napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”271047B871850127″]


Još domaćih serija naći ćete
ovde!

PODELI: