yugo nostalgija, ex yu hitovi, ex yu muzika, zana, indexi, zdravko colic, poslednja igra leptira, korni grupa, balasevic, magazin, azra, merlinJugoslovenska muzička scena je bila jako uspešna i produktivna, iznedrila je toliko dobrih izvođača sa izuzetnim vokalnim sposobnostima koji su nam podarili brojne hitove za sva vremena. Njihovih nastupa i hitova sećamo se i danas, decenijama posle, a gotovo sigurno da ih nikada nećemo i ne možemo zaboraviti.

Razumljivo i nije nikako slučajno da postoji nostalgija za nekadašnjom jugoslovenskom muzikom i muzičkim legendama tih lepih, davnih vremena. Naša sećanja i lepe uspomene vode nas u to neko doba dok smo pomno slušali, nadahnuto igrali ili se po prvi put zaljubljivali uz neku od predivnih pesama lepih i prijatnih ‘yugo’ godina.

Diskografska kuća PGP RTS je izdala više kompilacija sa prikladnim izborom nekadašnjih hitova i pesama za nezaborav. Ovde vam prezentiramo kompilacije pod nazivom ‘ Yugo Nostalgija ‘ koje će vas gotovo sigurno vratiti u to neko lepo doba.

Na četvrtom disku su predstavljene sledeće grupe ili izvođači sa svojim nezaboravnim hitovima :

Riblja čorba, Đorđe Balašević, Korni grupa, Hari Mata Hari, Bajaga, Zdravko Čolić, Poslednja igra leptira, Azra, Zana, Dino Merlin, Indexi i Magazin

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”2E7BB271CA3F39CD”]

Ex Yu Muzika – Najbolje

PODELI: