Yugo nostalgija, ex yu hitovi, ex yu muzika, bajaga, hari mata hari, kaliopi, zana, magazin, merlin, poslednja igra leptira, indexi, parni valjak, riblja corba, azraJugoslovenska muzička scena je bila jako uspešna i produktivna, iznedrila je toliko dobrih izvođača sa izuzetnim vokalnim sposobnostima koji su nam podarili brojne hitove za sva vremena. Njihovih nastupa i hitova sećamo se i danas, decenijama posle, a gotovo sigurno da ih nikada nećemo i ne možemo zaboraviti.

Razumljivo i nije nikako slučajno da postoji nostalgija za nekadašnjom jugoslovenskom muzikom i muzičkim legendama tih lepih, davnih vremena. Naša sećanja i lepe uspomene vode nas u to neko doba dok smo pomno slušali, nadahnuto igrali ili se po prvi put zaljubljivali uz neku od predivnih pesama lepih i prijatnih ‘yugo’ godina.

Diskografska kuća PGP RTS je izdala više kompilacija sa prikladnim izborom nekadašnjih hitova i pesama za nezaborav. Ovde vam prezentiramo kompilacije pod nazivom ‘ Yugo Nostalgija ‘ koje će vas gotovo sigurno vratiti u to neko lepo doba.

Na trećem disku su predstavljene sledeće grupe ili izvođači sa svojim nezaboravnim hitovima :

Bajaga, Hari Mata Hari, Kaliopi, Zana, Magazin, Dino Merlin, Poslednja igra leptira, Indexi, Parni valjak, Riblja čorba i Azra

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”F0D1A135465590E9″]

Ex Yu Muzika – Najbolje

PODELI: