Evergreen muzika je muzika sa sva vremena, njena vrednost i slušanost traje ne priznajući ni vremenske, pa ni prostorne granice i jezičke barijere. Svako vreme je imalo svoje evergreen hitove koji su se slušali godinama i decenijama, često u izvedbama raznih muzičkih umetnika, ponekad čak i u nešto promenjenim aranžmanima.
Evergreen hits, No 1 evergeen hits, evergrin hitovi, najbolji hitovi 60 te Ipak originalne verzije prvobitnih hitova i njihovi izvođači su ti koji se pamte i često bivaju snimljeni na različitim kompilacijama u izdanju raznih diskografskih kuća. Pravi muzički sladokusci i kolekcionari ljubomorno čuvaju ploče sa takvim kompilacijama, dok ljubitelji muzike putem interneta i drugih medija pokušavaju da dodju do vrednih muzičkih materijala uz koje se povremeno opuštaju i uživaju.

Ovde smo za vas pripremili drugi deo izbora evergreen hitova koji pripada starim, dobrim vremenima – kraj pedesetih i šesdesete godina. Pesme jako stare, starije od većine nas, a još uvek se rado slušaju.

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”E2F03A83B2FCE94B”]

Najbolje – za sva vremena

PODELI: